7 december 2023

Vi är äntligen här nu!

Den här dagen har gått i ett. Både jag och Rickard har sovit dåligt inatt så vi klev upp innan klockan ens ringde imorse, trötta som jag vet inte vad. Imorse gjorde vi färdigt det sista, packade in allt i bilen och åkte ner till Oskarshamn där båten skulle avgå mot Visby.

Väderleksrapporten lovar strålande sol och värme på Gotland så vi lämnade regnvädret bakom oss när vi åkte till färjan. Något mer jag lämnade hemma var min systemkamera men den glömde jag så nu har jag med mig laddaren och batteriet till kameran men ingen kamera. Förutom på mobilen då. Dagens tistel går helt klart till en bilist som slängde sig ut framför en ambulans med blåljus. Hur dum får man bli?

Strålande sol mötte oss i Visby men vindarna var inte varma direkt. Torsdag och fredag ska vara finast. Efter inkvartering i stugan, samma stugby som förra året, Gustavsvik och samma storlek på lägenhet. Passar oss bra, finns diskmaskin och alla barnen får egna rum.

Vi åkte till Högklint och njöt av utsikten, iallafall jag. Någon av oss fick ”flygsjuka”, gissar på att det handlade om svindel. Kvällen har spenderats med att spela volleyboll, fotboll och pingis. Jag är bra på att döma fotboll men något bollsinne har jag inte. Men det var kul ändå. Vi körde en liten turnering pingis. Jag failade totalt mot alla som jag mötte, haha. Kvällen blir lugn, vi ska äta lite och sedan ska jag bara sjunka djupt ner i soffan och vila.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

6 tankar på “Vi är äntligen här nu!

 1. Vad härligt det ser ut! Gotland är lite av en vit fläck på kartan för min del, men det går ju att åtgärda 🙂
  Ja, nog finns det korkade trafikanter alltid. Hur tänker dom? Inte alls, förmodligen…

  Ha det gott!

 2. Så härligt att ni är framme och bra väder ser ni ut att ha. Hoppas det håller i sig över midsommar. Gotland står ju högt upp på min lista så kanske i höst. Vi får se…
  Så satt jag ofta förr i bilen när vi körde längre sträckor men fick höra hur farligt det var så numera avstår jag. Även jag har ett behov av att sträcka ut benen.
  Ha det nu riktigt bra!

  1. Midsommar bjuder på fantastiskt väder så vi har tur! Jag tänker att jag kan sitta så korta stunder här och där. Behöver ju sträcka på mig. Särskilt eftersom vi för det mesta kör nonstop.

Lämna ett svar

%d