Det blev ingen match för oss idag. När vi kom till fotbollsplan var det lite väl tomt och det visade sig att bortalaget inte fick ihop lag. Så vi fick åka hem igen. Men det blev en sväng till badet där jag fick ihop över en timmes motionssim. Det var en väldigt intressant känsla i kroppen efter tag och särskilt när jag slutade simma. Kändes som hela kroppen sov.

Barnen fick köpepizza till kvällsmat och jag tog en bit jag med. Så gott ju. Efter maten gick vi ut på en promenad. Kvällen är fantastiskt vacker men det blåser rejält. Det blev väl en tre kilometer vilket räckte alldeles utmärkt ikväll. Det gör inte lika ont i min muskel idag så jag hoppas på att det snart gått över helt. På baksidan har vi en som jag skrivit en fläderbuske, nu börjar blommorna att slå ut. Doftar fantastiskt måste jag säga. Bakom de blåa blommorna döljer sig en svartvinbärsbuske, den hade jag glömt bort. Jag vet inte om den räknas till våran trädgård eller om den står utanför. Jag gillar inte färska svarta vinbär, däremot köpesaft med smak av svartvinbär. Det smakar helt annorlunda.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 kommentarer

 1. avatar
  minimne säger:

  Synd att matchen inte blev av. Härligt med att bada och kunna få till motionssim. Jag själv har inte badat i år än. Jag minns att i huset som jag växte upp i fanns det en rödvinbärsbuske. Om jag minns rätt så gjorde vi egen saft någon gång.

  1. avatar

   Ja, jag längtar efter att få motionssimma igen. I havet med barnen blir det inte samma tillfälle till att simma. Då måste jag ha koll på ett annat sätt.

 2. avatar

  Vad tråkigt att inte bortalaget kom. Lite surt men inte mycket att göra. Skönt du fick lite motionssim allafall det låter både skönt och uppfriskande.
  Ha en fin vecka.

  1. avatar

   Det var underbart! Ja det var trist när vi för en gång skull tänkt oss att kika lite på fotboll.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: