Träning

Frukt

Jag äter en massa frukt. Tycker det är så gott. Idag handlade jag svenska äpplen. Kan vara kul att testa något nytt. Annars brukar jag handla granny smith men jag tror att det är dem som jag får ont i magen av.

Vi har beställt ett löpband och det ska komma idag med hemleverans. Det kommer bli mycket lättare nu under vintern att hålla formen även när det är kallt ute och jag inte har lust att ge mig ut och springa. Då har  jag inga ursäkter längre för att slippa.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Frukt

 1. sv: ibland kan frukt vara det bästa för att dämpa sitt sötsug för något man inte har hemma ;D mer frukt åt folket

 2. Jag älskar svenska äpplen och längtar efter dem under den tiden på året de inte går att få tag på. Nu äter jag dock massor!
  Kram

 3. Hej 🙂

  Jag har startat en blogg om Reumatism, för
  att de är många som har de och vem som helst kan
  drabbas av de och att en del inte ens vet vad de är.

  Hoppas du vill läsa min blogg 🙂
  Ha de bra / Emma

 4. Hej!
  Webbpremiär för nya lavastore.se!
  500kr i rabatt vid köp av jackor, rockar eller kappor.
  Massor av trendiga och snygga märken!
  Kom in till oss
  Lavastore.se

  besök även gärna turnside.se

 5. LYXIGT….både frukten och löpbandet:) När det gäller äpplen är Granny Smith mina favoriter också även om jag bara tål dem vintertid. Vill att äpplen ska vara riktig krispiga och saftiga…haha…om det heter så…OCH GILLAR DU DET SÅ SKA DU TESTA rOYAL gAL….DOM BRUKAR VARA RIKTIGT GODa…oj nu blev det stort men men….

  kramar

Lämna ett svar