Vardagen

Godmorgon

En ny vecka har börjat och nu har vi vintertid. Det märks på morgonen för det är mycket ljusare. Kvällarna är dock mörka och det blir mörkt tidigt.

Om en timme lite drygt ska jag åka till stan en sväng och träffa pappa. Vi ska handla lite kontorsprylar och känner jag oss rätt kommer vi säkert åka och köpa glass också. Men då är dagens träning i onödan. En promenad i rask takt, 4 kilometer kom jag.

PS. Glöm inte bort att fram till 31 oktober får ni som läser min blogg 20% på alla smycken. Ange blogg09 i mailet. DS.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar