Vardagen

TGIF night

Det blir film och godis ikväll ändå. Livvakterna går på tv klockan åtta och slutar rätt så skapligt, klockan 10. Det blir ingen sovmorgon att tala om imorgon iom cupen. Jag dömer första matchen klockan 10 och sen kommer det rulla på till två.
Jag har varit otroligt seg hela dagen och bitvis var det riktigt jobbigt att vara på jobbet. Men jag har förstående arbetskamrater iallafall. Tur det. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “TGIF night

  1. Skönt att det är helg och att du förhoppningsvis kan vila ut lite!

    Det löser sig nog för min del p ett eller annat sätt!

Lämna ett svar