Företagande

Fick en liten önskan

 

Alexandra ville att jag ska skriva ett inlägg med lite info om mina namnsmycken. Absolut tänkte jag. 🙂

Egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna för vad jag kan göra. Mina smycken som jag visat upp i bloggen är inte allt jag gör. Jag tar emot specialbeställningar, tex dina barns namn och födelsedatum. På wire, eller kedja, pärlhalsband osv. På vissa tags går det även att stansa in lite längre texter.

Dessa tags har jag hemma just nu. Det finns en uppsjö av olika tags så detta jag visar är inte begränsande på något sätt. De tags jag har hemma är i silverpläterad metall och ska enligt leverantörerna vara nickelfri. Det finns
även tags i sterlingsilver men de har jag inte på lager eftersom att de kostar mycket mer. Det finns heller inte samma utbud.

 

Framöver kommer jag även erbjuda stansade ringar. Jag måste beställa en ringstav först. Återkommer med mer information om det senare.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Fick en liten önskan

Lämna ett svar