Inspiration

Vem bryr sig om snön utanför

Det har trillat in vårnyheter i Ellos webshop. Koftorna är alldeles underbara och jag vill ha båda två. I vår fortsätter trenden med skira material och färgerna som dominerar är vitt, creme och pastell.

Jag älskar snö och vinter men klädmodet på vår/sommar är mycket roligare. Tycker det är svårt att klä sig snyggt nu. Jag vill gärna ha massor med kläder på mig vilket lätt ger känslan av michelingubbe.

Bilder: ellos.se

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Vem bryr sig om snön utanför

Lämna ett svar