Inspiration

Sagoprinsessa

Jag gillar verkligen den här bilden på Drew Barrymore. Bilden illustrerar Skönheten och odjuret. Jag vet inte från vilket år omslaget är men det är riktigt vackert. Jag får inspiration till olika smycken och jag ska arbeta vidare med det temat.

När jag ändå är inne på Vogue omslag kan jag visa denna vackra bild. Klänningen är verkligen en blå dröm. Den får mig att längta efter sommaren.

Bilder: google

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Sagoprinsessa

Lämna ett svar