Hannas outfits

Dagens jag

Klänning och bolero HM
Örhängen Kyssjohanna

Jag såg ut så här i förmiddags när vi var på Smultronstället. Kände dock att det var lite opraktiskt när vi gick omkring på marknaden som var i Söderköping så innan vi åkte vidare till valla blev det ombyte till shorts och linne.

Vi har haft en urmysig dag. Shoppade lite pärlor och ett nytt nyckelskåp. Barnen fick köpa en varsin kudde. Samuel valde med katter på och Alex valde med pippi långstrump. Det var många smyckestillverkare på marknaden. Mycket fina saker och lite inspiration fick jag. Då menar jag färgkombinationer.

Till lunch blev det köttbullar och makaroner och sen åkte vi till Valla och lekte på lekplatsen och spelade sedan minigolf. Nu blir det en soft kväll. Samuel vill spela Shrek på datorn och jag tänkte pärla lite innan det är dags att laga tacos. Det blir gott. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Dagens jag

Lämna ett svar