Hannas outfits

Gårdagens jag

Jag gjorde detta kollage igår men så glömde jag alldeles bort att publicera det…. Virrpanna. Vi hade mycket trevligt hos barnens farfar igår. Maten blev precis så god som jag tänkt mig.

Planer idag: Träna (målet är att springa en mil men på grund av sömnbrist i natt får vi se hur det blir med distansen. Det ska också styrketränas lite), få ut auktioner på Tradera och smycken på hemsidan. Det är strålande sol och jättevarmt så det passar kanske inte jättebra med innesysslor men jag kan inte skjuta upp dessa saker längre. Jag får ju sol sen när vi springer. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Gårdagens jag

  1. Det är bara att fortsätta träna så kommer det att lossna och du kommer ockå behöva dra ner på tempot under dina lugna pass.

    När jag började springa igen i feb så tyckte jag egentligen att det gick segt hela våren varje pass jag sprang utomhus. Det var svårt att öka farten men sen började det gå lättare och snabbare, så det kommer bara du har tålamod. Skynda långasmt! (något som jag själv inte är så bra på ;)).

Lämna ett svar