Företagande

Vinn smycke från Hannadesign

Idag känner jag mig generös så jag drar igång en tävling där ett av mina egendesignade smycken ligger i potten.

För att tävla gör så här:

Gör ett kollage i din blogg där du visar med bilder hur du skulle matcha smycket. Tänk vår/sommar. Har du ingen blogg går det bra att maila mig eller skriva i en kommentar hur du skulle matcha smycket. Länka både hit till det här inlägget och till min hemsida: www.hannadesign.se. Lämna en kommentar med länk till inlägget: jag är med tex.

Tävlingen slutar den 10 mars 23.59. LYCKA TILL!

PS. Kolla även in mina traderaauktioner. DS

Updaterat: 11.11. Bara en liten förtydling att det handlar om vilka kläder du skulle välja att ha till. Tex kjol, topp och sandaletter.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Vinn smycke från Hannadesign

Lämna ett svar