Hannas outfits

Dagens jag

Jag har sovit med smink och är därför knallröd. Jag tål inte det, får eksem. Klänningen är en gammal favorit från Asos. Älskar mönstret och puffärmen. En sneakpeak på soffan får ni också.

Ikväll ska jag döma fotboll här i stan. Är inte motiverad, trots att det är pojkar 16. Jag vet inte vad som hänt. Jag vill döma fotboll i huvudet men på plan känns det bara konstigt. Ska döma några matcher till och om det inte slutar kännas lustigt så lägger jag nog av.

Hur kommer ni tillbringa fredagskvällen?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Dagens jag

  1. Hej Hanna!Skulle va kul ifall du kunde visa lite mer hela bilder??Du vet,från topp till tå:p

    Mvh Elin

Lämna ett svar