Hannas outfits

Black and red

Idag får ni se en huvudlös Hanna. Blev inget bra på bild idag. Det är så roligt att dra på sig ett plagg och faktiskt känna på kläderna att det försvunnit lite oönskade centimeter. Mer av den varan tack!

Hur som helst så har jag idag på farfarstopp från Laredoute och kjol från samma ställe. På fötterna blir det nog något promenadvänligt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Black and red

Lämna ett svar