Företagande

Colours

När man inte mår bra och intar soffläge så flödar inspirationen. Idag har jag gjort några färgglada smycken på elastisk tråd och wire. Bilderna är klickbara.

      

 

Det första och andra setet är en sneakpeak på min vårsommarkollektion. Det börjar bli dags att fundera på den nu. De andra känns som typiska läggautpåtraderasmycken.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Colours

Lämna ett svar