Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Dagens jag

  1. jo jag fattar absolut vad du menar och jag är inte tute efter att vara uppe i toppen med kenza eller så heller..det är bara kul att se hur det skiljer ändå att storbloggarna behöver aldrig engagera sig, de behöver inte svara på en enda kommentar nånsin men ändå får de tusentals kommentarer, det märks inte på deras statistik medan man själv genast märker skillnaden de dagar man inte har tid att svara på ene nda mot de dagar man kanske faktiskt kan ägna en timme åt att svara och skriva kommentarer..så har en del storbloggare ändå mage att klaga på att deras läsare kommenterar dåligt.
    uscha.

  2. hmm är det på en vecka eller vilket tidspann är det dom räknar?
    tycker alla sådana där visar olika när jag väl kollat.

    men visst är det skit att man verkligen måste ägna timmar åt att skriva massa kommentarer för att få en eller två tillbaka oftast när storbloggarna inte behöver anstränga sig det minsta för att få 245 på en halvtimme..haha

Lämna ett svar