Inspiration

Inspiration

Paljettkofta HM
Kjol HM
Heels Nelly
Underklänning Lise Sandahl

Med en underklänning kan man göra mycket. En partyoutfit skulle jag matcha så här genom att bara låta spetsen synas lite under kjolen. Jag vill ha röda läppar och stora lockar till.

Bilder: Nelly, HM, Missgreta.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Inspiration

  1. Sv, jag gillar också vintern den är mysig och man kan åka skidor men jag gillar sommar bättre för jag gillar inte när man fryser 🙂

Lämna ett svar