Inspiration

Inspiration.

Tröja HM
Jeans Wrangler
Uggs

Det är så kallt idag. Trots dubbla brallor, dubbla strumpor och sjal så fryser jag. Vill ha en kamin att elda i. Dagens inspirationsinlägg får bli en varm outfit.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Inspiration.

  1. Hej

    Jag undrar hur storleken är på den gröna tröjan du har i ett inlägg nedan. Gick inte kommentera det inlägget därför skriver jag här. Den gröna med lite mönster i brösthöjd, tre bilder. Hoppas du förstår vilken jag menar =)
    Och varifrån har du köpt den? Om jag förstått rätt finns rut med flera på flera online sajter?

    länka gärna var du köpt den.

    MVH Lina

Lämna ett svar