Shopping

Korall

Bortsett från att jag snöat in på grönt och rött så har jag även snöat in på sjalar. Denna ovan gillar jag. Passar vår/höst. På hösten med skinnjacka, boots, tights och oversizetopp och på våren ihop med sandalaler och en svart klänning.

Jag hämtade ju ett paket med sjal från Friis & Company igår. Det stod inga mått men jag förstod att den skulle vara stor. Dock inte gigantisk, haha, hur stor den är får ni se i en outfit framöver. Man jag gillar den.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Korall

Lämna ett svar