Hannas outfits

Dagens jag

Armyinspirerad klänning Rut me flera
Örhängen Nelly.com
Strumpisar Maxi (hur sköna som helst och sitter på plats, bra köp!)

Vilket väder det är idag. Regnet öser ner men jag tycker inte att det är så jättekallt. Jag börjar jobba två och innan dess tänkte jag rensa lite. Det är inte klokt så mycket skit man samlar på sig. Tycker jag slänger grejer jämt… 

Jag kommer inte hinna uppdatera bloggen så mycket mera idag men desto mer imorgon tänkte jag (bortsett från när jag jobbar mellan 7-14). Vad bra det skulle vara om man kunde tidsinställa inlägg. Då skulle jag kunna förbereda massa inlägg och bloggen uppdateras mera. Nåt för blogg.se att fundera över. 

Hoppas ni får en toppentorsdag!

 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Dagens jag

Lämna ett svar