Företagande

Julklappstips

Det börjar bli dags att fundera över julklappar till nära och kära. Vill du ge ett personligt smycke som blir en favorit hos mottagaren? Kolla in mina namsnmycken. Jag tar emot specialbeställningar och ni som läser min blogg får även 20% rabatt. Ange bara ”NAMN2010) så drar jag av summan på er beställning. 

Dessa tags och ringar har jag i lager just nu. 

Staven går att stansa på alla fyra sidor.
Tagsen mäter 8 cm och rymmer 6 bokstäver. 
Jag har två olika storlekar på ringarna och de rymmer mellan 8-12 bokstäver

På ringarna som sitter i armbanden finns det massor med olika texter: tex syster, love hope faith, vild och vacker, live your dream, angel mm. 

Jag har olika kedjor, mockaband, läderband, bomullstråd mm.

Maila din beställning till hannadesign@live.se. Ange namn, adress, om du vill ha kedja, text, längd och eventuella pärlor. Alla mina tags är nickelfria men om du vill vara helt säker, beställ tags i äkta silver.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Julklappstips

  1. Jättefina smycken du gör! Har faktiskt önskat mig ett halsband som jag kan ha mannens och det kommande barnets namn på, men jag får väl vänta till bebisen tittar ut så jag vet vad den heter;)

  2. Jag tipsar om dig på min sida=) Du gör ju så fina smycken! Hoppas du får sälja massor till jul.( ja annars också förstås)

  3. Tack för din fina kommentar 🙂

    Vilka fina smycken du gör. Ska absolut spana in dem när jag har tid å lägga till på önskelistan.

    Ha en bra kväll //Ida

Lämna ett svar