Hanna gillar

LRD

  

TRISS i snygga klänningar. Den vänstra kommer från Asos och de två andra kommer från Nelly.

Jag vet inte om det beror på att det om bara två månader är jul men jag är jättesugen på en röd klänning. Jag har en redan i garderoben som jag köpte förra året. Den var mycket omskriven i bloggar, så också i min. Märket är Rare fashion och jag tycker den är jätteläcker på. 

                                                 

Gillar ni röda klänningar?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “LRD

  1. Den till höger funderar jag på, men tycker det är svårt att få en uppfattning om hur den ser ut, känns som risken är att man sår skicka tillbaka den.

Lämna ett svar