Hannas outfits

Dagens jag

Idag har jag på mig linne American Apparel, halsband Hannadesign och resten är från HM. Ett litet obs: koftan är inte för liten. Det finns gott om plats när jag knäpper den. 🙂

Nu ska jag ut och förbränna lite. Mr R ska springa och jag ska cykla med Alex i cykelvagnen. Jag har haft ont i en fot så därför tar jag det lite lugnt med löpningen. På måndag tänkte jag vara igång igen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar