Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Dagens jag

  1. Tack så mkt 🙂

    Förresten, ser att du gör smycken och jag skulle vilja ha 3 brickor med våra namn på, eller kanske dubbel uppsättning till och med.. beroende på kvalite och pris 🙂

    Sån bricka som du har på din header.. bilden till höger.. Hur stora är brickorna och går det att beställa bara 6 brickor? Vad kostar 6 brickor och kanske 6 kedjor? Inte kulkedjor!

    Många frågor, tack på förhand =)

Lämna ett svar