Företagande

Guardian angel

Jag har gjort ett änglahalsband och en berlock att fästa i nyckelringen, på ett halsband, väskan etc. Ängeln mäter 4,5 cm.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Guardian angel

 1. en sån ängel fast i vitt, skulle bli en perfekt present till en kompis till mig.. hur mycket tar du för ett sånt? Kollade i din webbutik också, där fanns ju massa fina grejjer! lite LITET utbud i alla hjärtans-kategorin, bara 😉 hehe!
  där kan du ju rea ut allt sånt som du har liggandes som är "över" och udda o så. kanske kan vara nåt? 🙂
  främja småföretagarna! säger jag bara. hehe 🙂
  jag funderar själv på att starta eget, men det ligger mest bara o gror i mitt huvud ännu… får man stort intresse för det man gör, så är det ju större chans att det blir av sen, så har man en kundkrets att starta med. 😛
  du får mer än gärna beställa kort av mig, om du ex vill ha till din gubbe eller dina barn nu till alla <3, eller om du vill ha nån tag till dina smycken med nåt glatt budskap på…
  pöss! och tack för en inspirerande blogg/webbutik!

 2. Vilket kreativt sätt att skapa en ängel på! Den med hke är otroligt fin, gillar vekrligen färgen på hjärtat där 🙂

Lämna ett svar