Företagande

Namnsmycken


Titta in i min webshop. Där kan ni beställa personliga namnsmycken. Beställer ni via webshopen kan ni även betala med faktura.

www.hannadesign.se

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Namnsmycken

  1. tack så mycket! 😀 jag ska in på banken nu på nätet, o kirra dina 50 pix, så kan du skicka berlocken til min adress. Ja, jag mailar den med såklart. 😛

    Vill du att jag ska kirra ett vallentinkort till dig, får du säga till 😀 Kul att du gillar dem!

    pöss på dig!

  2. Amningen i sig är inte jobbig. Men att ge från båda brösten och sen tillägg (- ganska mycket sådan) direkt efter gör ju det hela "krångligare" och betydligt mer tidskrävande..

    Men det är svårt att ta steget att slute helt..det är ju trots allt bra och en "fin" stund annars.

Lämna ett svar