Filmer

The ugly truth

Katherine Heigl (Abby) och Gerard Butler (Mike) i huvudrollerna.

En charmig komedi om Katherine som har ett nyhetsprogram med dalande tittarsiffror. För att öka intresset för programmet anställer ledningen Mike, en man med mycket kontroversiella åsikter. Abby tål honom inte men de gör en deal där hon ska testa alla tips Mike kommer med på en annan man, hennes granne….

Jag älskar den här filmen, jag skrattade högt flera gånger. En typisk Hannafilm med kärlek, humor och värme. Jag rekommenderar att ni ser den.

Betyg: 5/5

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “The ugly truth

Lämna ett svar