Hanna gillar

Blue

Shorts är det ultimata sommarplagget (bortsett från klänning 🙂 ). Dessa ovan gillar jag. De kommer från D Brand. Jag gillar färgen och att de inte är så extremt korta som vissa jeansshorts kan vara.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Blue

  1. Tack för kommentaren! JA, orange är helt klart en härlig färg 🙂
    Snygga shorts och toppen att de inte ser ut som ett par hotpants som vissa shorts gör. Jag har precis som du hakat upp mig på just shorts i sommar 🙂

Lämna ett svar