Företagande

Namnsmycken

Slänger ut ett inlägg om mina namnsmycken igen.

1 st: 60:-
2 st: 70
3 st: 80
4 st: 90

Vill ni ha kedja så tillkommer 50:- på priserna ovan. Frakten ingår.  maila: hannadesign@live.se eller skriv en kommentar eller gå in i min webshop www.hannadesign.se där ni även hittar andra typer av smycken.


Uppdaterat: Dessa kedjor har jag i lager just nu. Längden väljer ni själva, standard är runt 45-50 cm.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Namnsmycken

  1. sv: Tack snälla! de där smyckena är jättefina! måste fundera på saken men kanske köper vid ett senare tillfälle – perfekt till morsdag faktiskt! 🙂

Lämna ett svar