Företagande

Smycken

Jag har ett gäng traderaauktioner ute. Kolla in dem HÄR.Tipsar även om mina namnsmycken. Dessa finns även i guldpläterat. Givetvis nickelfritt. Det går att stansa på båda sidor.

1 st: 60:-
2 st: 70
3 st: 80
4 st: 90

Vill ni ha kedja så tillkommer 50:-. Frakten ingår.  maila: hannadesign@live.se eller skriv en kommentar eller gå in i min webshop www.hannadesign.se där ni även hittar andra typer av smycken. Finns inte det du söker? Skicka ett mail där du skriver det du vill ha, så fixar jag resten.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Smycken

Lämna ett svar