Hanna gillar

PastellerGinatricot 299:-

Ingen har väl missat att pastell är vårens stora trend. Jag är sugen på gult eller blått. Jag hade ett par ljusgula byxor när jag gick i högstadiet. Undrar vad som hände med dem, om de finns hos mina föräldrar eller om vi gav bort dem.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Pasteller

  1. Det är så snyggt med alla färger på byxorna. Jag har inte köpt mig några än men funderar på det nästa gång jag ska till stan.
    Ha en fin helg!:)

  2. sv: ja det blev riktigt gott!:-)!
    SNygga byxor! Jag såg dem gröna på en tjej häromdagen och undrade vart hon köpt dem. Nu får jag rusa till Gina! haha
    händer något roligt i helgen?

Lämna ett svar