Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Inspiration

  1. Tack så jättemycket =) Har dock inte satt upp mina gardiner eller lagt mina kuddfodral nånstans, men jag behöver kuddar först för det =)
    De där skorna var jävligt snygga!

  2. Mja jag vet inte… De ser för "rikt" ut för att kunna användas till vanlig hemmafest men alldeless för fattigt ut för att andvändas till high class. Hamnar någonstans där mittimellan vilket aldrig är bra

Lämna ett svar