Företagande

Vårnyheter

Igår hade jag en riktig pysseldag. Har storstädat köket och vårt sovrum. Sen loggade jag även in i min webbutik och tog bort en massa produkter. Fick lite inspiration så jag har knåpat ihop ett gäng nyheter som jag även lagt ut.
Besök gärna shopen HÄR.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Vårnyheter

  1. Nu blev jag verkligen sugen. Jag funderar mycket på nätbutik. Säljer en del utvalda hundprodukter och "funderingen" som bara är tankar och funderingar än, är att utveckla och sälja även på nätet. Men det är som sagt bara i huvudet änn hur gick du vidare? Från tanke till verklighet, alltså?
    /P

Lämna ett svar