Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Midsommar

  1. Jag hade gärna köpt klänningen men det är ingen outfit som jag har i garderoben just nu. Bara inspiration för mina läsare.

 1. Så härligt och somrigt med vitt och blomster i håret! Jag är så sugen på att införskaffa ett hårband med blommor på för då behöver jag ju inte oroa mig för att någon blomma ska sloka:)

 2. Så fina saker! Jag hoppas verkligen solen visar sig på fredag då vi är väldigt många vuxna och barn som firar och då
  Är det ju alltid lite lättare Att vara ute!
  Kram Sandra

 3. Fint hårband! Tack för tipset. Blir nog att springa ner på lunchen och fixa ett till midsommar.
  Vad härligt med 8 veckors semester. Jag får nöja mig med 4 + 1. Fast jag ska inte klaga, jag jobbar statligt och vi har 35 dagar semester. Men jag sparar lite till senare.
  Kram Helén

Lämna ett svar