Dockskåpet

Till dockskåpet

Kikar runt lite i de olika webshoparna på möbler till dockskåpet och storknar lite över priserna. Det här blir ett dyrt projekt kan jag konstatera. Ett kök måste jag shoppa framöver i alla fall och jag gillar det ovan. En nätt summa på 600… Som hittat ju… (Obs; ironi.)

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Till dockskåpet

  1. Det ser nästan ut som ett sånt kök jag vill ha, fast i naturlig storlek då 🙂
    Priserna är hutlösa när det gäller dockskåp. Du får önska dig lite möbler när du fyller år. Kanske fixa till några av dina gamla.
    Kram Helén

  2. Hej:) vilket fint dockskåp:) Hur är det? Det var länge sedan jag skrev nått på bloggen nu:/ Det har hänt så mycket att jag skulle kunna skriva en hel bok:) jag ska ska försöka att uppdatera er:) kram

  3. Min fjortonåring sålde sina leksaker på en loppis som hon annordnade. Dockskåps grejerna gick som smör. Förmodligen lite kul att få åka hem och renovera upp grejerna med lite färg.
    /P

Lämna ett svar