Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Inspiration

  1. De där skorna är ju grymt snygga, och jag önskar att jag kunde ha såna. Tyvärr tycker jag att jag glider fram i skor med öppen tå, och det ser för jäkligt ut när tårna sticker ut lite, snyft!
    Kram Helena N

  2. Ja, solen är underbar! Man blir snabbt bortskämd när den är framme ett par dagar. Varit två gråa dagar nu och man nästan surar.

Lämna ett svar