1 december 2023

Höstönskningar

Jag har inte brytt mig så särskilt mycket om det här med kläder eftersom att jag i princip alltid går runt i träningskläder men nu i och med mitt nya jobb börjar jag tycka att det är kul att klä mig i annat också. Här kommer lite godbitar som gärna får finnas i min garderob i höst.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Höstönskningar

  1. Åh va kul Jag känner igen mig i det du skriver att det inte är så viktigt på samma sätt när man springer runt i träningskläder hela dagarna. hihi…
    Riktigt snygga saker du har hittat.. En härlig casual stil och jag är en jeans människa. Så den listan där skulle jag jag kunnat tänka mig också.
    Stor kram.
    Lycka till med nya jobbet – så spännande!!!! 🙂

    1. Det är jättelänge sedan som jag shoppade något annat än träningskläder till mig. Tycker att det börjar bli dags. 🙂 Tack för lyckönskningen. 😀 Kram <3

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: