Filmer

Ett filmtips

Varning, spoiler, läs inte mer om ni tänkt se filmen och inte vill veta hur den slutar.
Det blir en del tittande på film nu när jag inte orkar göra så mycket annat. Häromdagen vilade ögonen på Gone girl med Ben Affleck och Rosamund Pike i huvudrollerna. Den är baserad på Gillian Flynns bästsäljare.
”På sin femte bröllopsdag anmäler Nick Dunne att hans vackra fru Amy är försvunnen. I takt med att polisens undersökningar fortskrider och massmedias bevakning blir allt hetsigare börjar Nicks framställning av det lyckliga äktenskapet falla sönder. Hans underliga uppförande, svek och lögner leder till att han själv snart hamnar i utredningens centrum, och alla ställer sig frågan: har Nick Dunne dödat sin fru?”
Det är en välspelad film om en psykotisk fru som iscensätter sin egen död för att hämnas makens otrohet. Det går verkligen inte att gissa sig till hur den kommer sluta och personligen blev jag besviken på slutet även om jag tyckte att vägen dit var väldigt spännande och oförutsägbart. Jag är sugen på att läsa boken för att få veta allt som filmen inte kunde få med.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Ett filmtips

Lämna ett svar