Shopping

Mörka, gråa, trista november

Godmorgon mina vänner! Om man inte är deprimerad redan så blir man nästan det av det här gråa vädret som är just nu. Tänk att min kropp blir så chockad varje år november är här. Hur gråt och mörkt det är och hur det känns som att det aldrig blir riktigt ljust ute. Inte ens mitt på dagen är det ljust. Jag saknar solen! Jag är galet trött idag, kunde inte somna igår och när jag väl somnade så vaknade mycket. Jag jobbar ända till fyra idag men det får gå. Imorgon är jag ledig och då ska jag sova!
 
Igår kväll fick det bli lite villhövershopping. Förutom de tre klänningarna ovan blev det en svart tröja, underlagscreme och läppstift. Absolut nödvändigt så här i trista november.
Idag jobbar jag ända till fyra och ikväll har jag pilates. Hoppas verkligen att det kommer några ikväll. Förra veckan var jag tyvärr ensam. Fördelen var dock att jag fick lite egen träning med övningar som jag gör alldeles för sällan. Önskar dig en härlig dag!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Mörka, gråa, trista november

 1. Ja Gekås är roligt men det får inte bli för ofta för då tröttnar man, för hur det än är så är det lite påfrestande att trängas med en massa folk.
  Men jag hittade en massa fina julsaker nu så det blir kul att ställa fram sen.
  Idag har jag haft en lite små tråkig dag eller jag blev lite ledsen efter vårat möte på jobbet.
  Hoppas du haft en bra dag.
  Jätte fina klänningar du köpt
  Kram Linda

 2. Jag tycker november är fint! Särskilt sedan jag såg filmen Lysleite. (Länk i min blogg om du är nyfiken) Grått är inte "bara grått". 🙂

 3. Lite shopping kan alltid pigga upp för visst är det grått och trist nu. Snygga klänningar i alla fall. Hoppas att det blir god anslutning i kväll!

 4. Vilka fina klänningar du köpte! Och jag hoppas innerligt du sover bättre inatt och får samla lite extra kraft imon när du är ledig. Kram

Lämna ett svar