Shopping

Skönaste dressen

Jag fick pengar i födelsedagspresent och för dessa pengar blev det bland annat dressen ovan. Den var ganska dyr men så värt det! Tröjan har jag haft i stort sett varje dag och brallorna nästan varje dag. Den enda nackdelen är färgen. Jag vill ju inte förstöra kläderna med fläckar som inte går bort.
En teaser såklart, ett ”måste”.
Den här posen syntes i alla modebloggar förr. Tror det var en tjej som kallade sig för Hotspot som började och sen hängde alla efter.
(Ej adlinks)

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Skönaste dressen

  1. Skön och snygg mysdress! Men akta dig för tomatsoppa och choklad. I alla fall lyckas jag alltid spilla på mig. Äter choklad halvliggande i soffan – och vad händer?

Lämna ett svar