Adventskalender

Lucka nummer 9: Jag avskyr när människor…

Avsky är ett väldigt starkt ord som jag egentligen inte gillar. Samma sak med hata. Fick lära mig som barn att säga att man hatar något är samma sak som att man vill se personen död. Det resonemanget kan man ju ha olika åsikter om. Så jag brukar säga att jag ogillar saker.
Iallafall mina punkter utan inbördes ordning.
– Behandlar andra människor illa. Vad är det för fel på att vara snäll?
– Röker på allmänna platser och inte tar hänsyn till sin omgivning. Som för många år sedan när jag hade med mig ett av barnen och jag stod vid HM och väntade på en kompis. Då ställer sig en man bredvid mig och tänder en cigg. Jag ber han snällt och vänligt att flytta på sig för barnets skull. Men vad händer, han skäller ut mig efter noter för han har minnsann rätt att röka var han vill. Pucko säger jag! Okej nu blev jag arg av det minnet.
– Kör långt under hastighet när det är sommarväglag och bra sikt. Tänker 50-70 på 90-väg. Varför gör man så?
Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Lucka nummer 9: Jag avskyr när människor…

  1. Jag håller med. Avsky och hata är väldigt starka ord. Samma sak med hur man behandlar andra; hur svårt kan det vara att vara snäll?

Lämna ett svar