Min vardag

Fem en fredag vecka 32: Aktiviteter

Det är halvtidsvila i matchen mellan Japan och Sverige och vilken första halvlek. Ett mål för Sverige och ett helt annat spel från Japan än vad jag förväntade mig. Men andra halvlek lär bli något annat. Så kul att se iallafall! Ute skiner solen och det känns som det var länge sen. Veckan har ju mest bjudit på regn och rusk i och med Hans.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad gör du när du känner dig aktiv? När jag gör något där kroppen får jobba. T ex under träningspass eller när det är mycket att göra på jobbet.
  2. Vad gör du när du lär dig något? Läser en bok eller googlar. Jag googlar på något i stort sett varje dag.
  3. Vad gör du när du har tråkigt? Städar toaletterna. Det är verkligen inte roligt.
  4. Vad gör du när du gör något för dig själv? Tränar pilates. Det är det ultimata för mig för att få en stund för mig själv.
  5. Vad för aktivitet vill du prova på? Ingen som jag kan komma på just nu faktiskt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

13 Comments on “Fem en fredag vecka 32: Aktiviteter

  1. Ja hur klarade vi över huvud taget någonting innan google fanns, det kan man verkligen undra.
    Fnissade lite åt ditt svar på ”tråkigt-frågan” – du specificerade det tråkiga, jag försökte hitta botemedel!

  2. Här tänker jag ungefär som du. Det gäller fotbollen också. Tänk så nervöst det var med 10 minuters tillägg. Tycker Sverige gjorde sin bästa match på länge, Asllani är nästan sitt gamla jag och Ilestedt har gjort fyra mål – fantastiskt. Hoppas att vi nu även tar Spanien på tisdag.

  3. Jag tänker många gånger på hur mycket nytta vi ändå har av internet och google framför allt. Så lättillgänglig kunskap, de som är barn nu förstår ju inte hur man kunde överleva utan! Du har din hobby och passion, det ska du vara glad över, inte alla som har! Hoppas helgen blir regnfri och trevlig

Lämna ett svar