Min vardag

Fem en fredag vecka 33: Fantasi

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Finns det någon fiktiv värld du gärna hade besökt? Helt klart Sagan om ringen. De kulisser som är uppbyggda i Sagan om ringen är helt fantastiskt gjorda. Tänker mig att det är precis så det såg ut även i Tolkiens fantasi.
 2. Är du bra på att komma på idéer? Ja det är jag. Sen är det svårare att få mina idéer att bli till verklighet.
 3. Är du en drömmare eller realist? Helt klart både och. I mina drömmar kan jag göra allt jag vill men är samtidigt realistisk i att allt inte kommer gå att uppnå. Stå på en stor scen och uppträda är något som definitivt kommer fortsätta att vara en dröm.
 4. Vad fantiserar du om? Precis som Elisa så drömmer jag om den stora lottovinsten. Men vi spelar på travet varje vecka på jobbet. Än så länge så lyser storvinsten med sin frånvaro. Men en vacker dag så!
 5. Om du fick önska, vad skulle finnas i världen som saknas idag? Jag skulle vilja ha möjligheten att tjuvlyssna på alla intressanta samtal som finns omkring mig. Men samtidigt ett filter som gör mig immun mot allt skitsnack. Det vill jag inte lyssna på. Sen önskar jag mig mindre maktgalna män och en önskan om respekt för varandra.

  Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

  19 Comments on “Fem en fredag vecka 33: Fantasi

  1. Ja tänk att få se naturen och Hobbiton från Sagan om ringen på Nya Zeeland! Det är lite av en drömresa för mig. Turligt nog finns det mäktiga naturupplevelser på närmare håll. Fjordarna i Norge är inte fy skam de heller!

  2. När du och jag får idéer så måste vi ha en genomförare med oss. De där människorna som kan genomföra saker har sällan idéerna själva men de förstår vad de ska göra när de hör en bra idé.

  3. en ska väl inte behöva göra allt själv! om du kommer på en bra idé kan väl någon annan effektuera den? Sagan om ringen är verkligen pampig. tokiga maktgalna män styr världen, dessvärre

  4. Idag har vi tänkt ganska lika, även om våra svar skiljs åt. Tvåan är vi helt överens om.
   Man kan ju vara vinna på Lotto när man spelar Lotto. Om man inte gör det så… Spel på V/% gjorde jag också ett tag på mitt gamla jobb. Men vi vann bara småpengar…

  5. Kloka ord från dig. Tyvärr har jag inte läst eller sett varken Sagan om ringen eller Harry Potter…jag skäms…lite
   Måtte tillhöra en liten exklusiv grupp…Neverending story älskade jag när jag såg den med dottern. Gills det?
   Tjuvlyssna, nä, det surrar tillräckligt i mitt huvud utan det men mer respekt för varandra det ställer jag upp på
   Trevlig helg

  Lämna ett svar

  Upptäck mer från HANNAS KRYPIN

  Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

  Fortsätt läsa