Min vardag

Fem en fredag vecka 38: I nuet

Godmorgon! Det är fredag igen och jag har en arbetshelg framför mig. Dagens planer är annars att plugga lite, försöka få till någon träning. Jag längtar efter att kunna köra ett hopprepspass igen, det var så länge sedan. Jag har också ringt till vårdcentralen och väntar på att de ska ringa upp.

 1. När behövde du sist improvisera någonting som MacGyver? Tänker direkt att duck tape är bra. Men jag kan inte komma på något särskilt tillfälle just nu.
 2. Vad är det mest spontana du gjort i veckan? Tränade några minuter pilates i ett försök att mjuka upp mina ledsna höfter.
 3. Vad gjorde du nyligen i sista minuten? Brukar alltid försöka att slippa göra saker i sista minuten. Men just det, fick lösa en sak lite akut på jobbet häromdagen när jag egentligen slutat.
 4. Hur organiserar/planerar du din vecka? Jag har slutat att planera för mina planer spricker alltid. Antingen på grund av disciplin eller vad man ska säga eller på grund av yttre omständigheter som jag inte kan påverka.
 5. Vad ger dig tunghäfta? När människor inte bemöter mig vänligt fast jag egentligen har koll på läget. Då kan jag framstå som att jag har noll koll fast jag egentligen har koll. När jag blir nervös helt enkelt.

PS: Bilden är helt orelaterad, men visst var kvällssolen vacker igår när jag och Ida gick till baletten. Bländad blev jag med men samtidigt kunde jag inte låta bli att njuta. DS.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

13 Comments on “Fem en fredag vecka 38: I nuet

 1. hörligt höstväder. behöver också mjuka upp en
  höft efter mycket travande i fel skor. behövde en aldrig tänka på förr i tiden. hoppas på vacker helg så en kan vara ute mycket

 2. Bilden är helt underbar:-) Äntligen nåt positivt med hösten – den låga solen;-)
  Duct tape är bäst. Men den kan man till och med hålla en kofångare på plats;-)
  Precis som du planerar jag i stort sett ingenting. Har liknande erfarenheter som du. Då blir man åtminstone positivt överraskad när man gör nåt spontant och det lyckas:-)

 3. Underbar höstbild! Va trist att du har problem med kroppen. Det har jag också, men det är ju en viss åldersskillnad, så jag har ju mest förslitningsskador som kommer som ett brev på posten. Ovänliga människor ska dra åt pepparn! Trevlig helg

Lämna ett svar