Min vardag

Fem en fredag vecka 43: På sistone

 1. Vad har du lärt dig på sistone? Att jag inte har några problem att ta egna initiativ och vågar lära mig nya saker. Fast det är inget nytt egentligen men bra att påminna sig om.
 2. På vilket sätt har du nyligen överraskat dig själv? Att jag var med om en grej som jag trodde kroppen skulle reagera negativt på men det gick alldeles utmärkt bra. Vad det var kan jag inte skriva här. Ja, sen måste det såklart att jag gick ut och sprang i skogen igår. Det var så fantastiskt vackert väder att jag bara var tvungen att springa ute. Det var otippat om man säger så. Jag gillar löpbandet….
 3. Vad framöver fyller dig med förväntan? Barnens födelsedagar framöver, adventstid och julmys.
 4. Vad går du runt och tänker på? Allt jag varit med om på praktiken. Jag funderar också en hel del på vad jag behöver gå igenom inför tentan. Läsa på det som gåtts igenom på föreläsningarna är rimligt men jag vill kunna mer än så. Det är inte lätt att begränsa mig.
 5. Vad planerade du inte för den här veckan? Att jobba dag imorgon istället för kväll men det blir bra det med.

Fem en fredag är Elisas idé. Häng på du också!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

14 Comments on “Fem en fredag vecka 43: På sistone

 1. Man måste påminna sig själv ibland, om att det är bättre än man tror, man kan mer än man tror osv. Ibland glöms det bort, tragiskt men det gör ju att man själv lider. Så det är viktigt att komma ihåg att påminna sig själv 😉😂

 2. Ett riktigt positivt inlägg med svar/tankar som tyder på att du är en riktigt ambitiös person och lyckas med det du företar dig. Det måste kännas skönt att ha en sådan fru/mamma som du:-)

 3. Visst är det så att vi lär oss hela livet. Och att få större självförtroende och kunna ta initiativ gör att man växer. Springa på löpband, skulle aldrig komma på tanken! Om jag mot förmodan skulle springa så var jag nog ute i naturen. Du kanske också gör om det när du märkte hur skönt det var. Ha en skön helg

  1. Häromdagen sprang jag faktiskt ute i skogen. Men jag håller med om att det blir lite för mycket löpbandsträning. Fördelen är dock att när jag springer intervaller på löpbandet kan jag inte fuska med farten utan det blir samma i varje intervall. 🙂

 4. Födelsedagar är alltid trevliga och i morgon ska vi på kalas. Advent är en härlig tid så den ser jag fram emot.

  Trevlig fredag!

Lämna ett svar