Min vardag

Fem en fredag vecka 44: Läskigt

Idag vaknade jag med halsont så jag blir hemma från jobbet hela helgen. Hoppas på att det stannar vid halsont. Jag jobbar först på tisdag och hoppas på att jag blir bra till dess. Så typiskt, återigen blev inte veckan som jag tänkt mig.

Något som däremot är som det ska är Elisas fem en fredag. Veckans tema är läskigt. Vill du också vara med så kan du läsa hennes inlägg HÄR.

 1. Hur lättskrämd är du? Jag är väldigt lättskrämd. Blev faktiskt skrämd häromdagen på jobbet. En av undersköterskorna skulle skrämma en annan undersköterska men det var jag som blev rädd.
 2. Vad tycker du är läskigt? Väldigt mycket.
 3. Har du fått besök av barn för bus eller godis i veckan? Nej. Här där jag bor har vi som överenskommelse att barnen får knacka dörr hos de som har halloweendekorationer och tänd utebelysning. Jag ”firar” inte halloween och kan bli provocerad av att folk inte har koll på skillnaden mellan allhelgonahelgen och halloween. Halloween är alltid 31 oktober och inget annat.
 4. Vad klädde du senast ut dig till? Har inte klätt ut mig på evigheter.
 5. Har du någonsin upplevt något övernaturligt? Ja många gånger.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 Comments on “Fem en fredag vecka 44: Läskigt

 1. Vi får inte heller besök av barn, de flesta i grannskapet är så pass gamla att de inte längre bryr sig om bus eller godis, och nästa generation sitter fortfarande i barnvagnen. Kul att du också upplevt en massa övernaturligt, samma med mig.

 2. Spännande att flera har upplevt något övernaturligt, varför har inte jag det??? Jag gillar inte Halloween alls, men jag förstår barnens förtjusning, bara man kunde enas om en enda dag för bus eller godis osv. Nu är det utspritt till minst sju möjliga dagar, galet. Tänk om vi gjorde så med julfirandet..
  Är det inte jobbigt att vara rädd och ängslig? Men jag brukar säga att jag inte har förstånd nog att bli rädd…
  Krya på dig

 3. Precis! Du tog upp det precis. Det är en himla skillnad mellan Halloween och Allhelgonahelgen. Att fira Halloween hela veckan och avsluta med ”Black Friday” och forttsätta med ”Cyber Monday” stör mig rejält. Men kommersen skrattar såklart hela vägen till banken…

 4. nej halloween begriper jag mig inte på alls. men på Alla Helgons dag sätter vi ljus på våra gravar. om en tänkeer efter finns det mycket i dagens läge som verkligen skrämmer

 5. Jag tycker att man måste respektera både dem som inte vill ha besök och att vi inte går bus eller godis på Allhelgona. Jag tycker att vi i sverige borde alltid gå 31/10 också, för det är helt enkelt Halloween, det blir extremt utspritt på alla möjliga konstiga dagar beroende på föräldrarnas viljor. Jag förstår att 31/10 kanske inte alltid passar alla, men då får man välja att avstå från bus eller godis. Det ligger helt och hållet på föräldrarna tycker jag. Och att man inte besöker de hus som inte har en pumpa eller tänt upp på annat sätt. Det bör inte vara svårt! Ha en fin helg och hoppas du slipper bli mer sjuk!

Lämna ett svar