Min vardag

Fem en fredag vecka 45: Kopia

 1. Vad var det senaste du kopierade (på kopiator)? Jag använder inte kopiator så ofta men det är såklart något jobbdokument.
 2. Vem har folk sagt att du liknar? Brukar inte få höra att jag är lik någon men häromdagen var det någon som undrade om vi jobbat tillsammans. Jag var tydligen lik någon som personen inte riktigt mindes namnet på. Men det var inte jag iallafall.
 3. Vem har du försökt vara? Nu för tiden försöker jag alltid vara mig själv. När jag försöker att skärpa till mig eller vad man ska säga så blir resultatet alltid att jag beter mig konstigt istället.
 4. När har du föredragit en kopia över ett original? Här måste jag hålla med Elisa. Glees ”dont stop believin” är bara så bra.
 5. På vilket sätt var idag precis som igår? Jag var på min praktik på BRIVA, vi gjorde omläggningar. Igår fick jag ett jättefint omdöme av min handledare och idag fick jag höra så fina ord av sjuksköterskan som vi jobbade med. Hon tyckte att det var roligt att jobba med mig. Jag var intresserad och ville göra saker. Det värmde verkligen mitt hjärta. Den största skillnaden mot igår var att idag var mitt sista pass på BRIVA. Tråkigt nog, lagom till man hittar i lokalerna och börjar ha lite koll på vad som ska göras så är det slut för den här gången. Jag är några erfarenheter rikare och så nöjd.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

15 Comments on “Fem en fredag vecka 45: Kopia

 1. Bra och klokt inlägg. Jag brukar få höra att jag är likt min bror el syster el mamma. Ja man ska alltid vara sej själv och stå upp för sina åsikter.

 2. Jag har fått höra att jag är lik modig från filmen Modig.(disney) på bilden jag la upp när jag svarade på dessa frågor. Så kul att du har fått sådana fina omdömen. Att man visar intresse och vill göra saker är något som kan ta en långt i livet. Älskar låten.

 3. Alltid kul med frågor & svar i en blogg 😊.

  Alltid kul att höra positiva saker om en själv & att man jobbar bra. Förstår att det är tråkigt att sluta där man börjar hittat, vet man ska göra & börjar känna människorna som jobbar där.
  Det är bra att du ser det då 👍😊

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 4. Är så glad för din skull att ditt arbete på BRIVA har uppskattats så mycket. Bra för självförtroendet och inte minst självkänslan! Du kanske till och med kan tänka dig att just jobba där efter studierna. Nu tror jag iofs att alla avdelningar som du jobbat på ger dig samma positiva omdöme. Så du kommer nog få svårt att välja sedan. Ett angenämt ”problem” skulle jag säga.

  Och att vara sig själv är både det enklaste (i längden) och det ärligaste;-)

 5. Sällan man kopierar nu för tiden, men det sista jag kopierade var en redovisning. Gör det varje månad 🙂 Glömmer alltid att hoppa på fem en fredag fast jag säger att jag ska göra det varenda vecka.

 6. Bravo, vilket gott intryck och avtryck du gjort. Och credit får man just om man är vänlig och intresserad. Jag har också alltid varit mig själv, även då när jag suttit på föreläsningar och inte förstått utan viftat och vinkat och ställt frågor som ingen annan törs göra. Inte rädd för att säga att jag inte kan allt eller att göra bort mig.. Trevlig helg!

Lämna ett svar