Min vardag

Fem en fredag vecka 46

Jag har kommit hem från jobbet för en liten stund sedan och ska sätta mig och plugga. Igår hade jag ingen lust alls att göra något vettigt med det men idag kan jag inte strunta i studierna. Men först Elisas fem fredagsfrågor. Fast idag blir det på en lördag istället.

  1. Vilken tidpunkt under dagen är du vanligtvis mest glad? Faktiskt ingen särskilt tidpunkt. När jag får gå hem från jobbet kanske efter en riktigt bra dag där allt bara har flutit på.
  2. Var någonstans umgås du helst? Hemma, men jag är flexibel.
  3. Vad tycker (eller tyckte) du om att umgås med kollegor? Jag har bra kollegor och skulle gärna hänga mer med några stycken. Hade tex gärna bjudit hem några kollegor nu när jag fyller fyrtio men jag vågar inte för jag är så rädd att bli besviken. Nu är det lite för sent att dra ihop något.
  4. När testade du senaste något nytt att dricka (alkohol- eller alkoholfritt)?När vi åkte till Landskrona förra helgen så testade jag Somersby päroncider. Den var god men vet inte hur mycket päron det var i den, smakade mest äpple….
  5. Vad gör du helst efter en riktigt lång dag? Tar det lugnt och vilar.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

5 Comments on “Fem en fredag vecka 46

  1. Det går nog lika bra att svara på frågorna idag:-)
    Håller med dig – att det är ”känsligt” att bjuda in kollegor, som visserligen är arbetskamrater, men det är kanske lite ”risky” att gå för långt och bjuda in dom på ett födelsedagskalas. Då måste man stå varandra nära, tycker jag då.
    Du är inte den fösta som säger att den smått berömda Somersby päroncider smakar äpple. Hahaha!

Lämna ett svar