Min vardag

Fem en fredag vecka 52: Gott slut

Mycket ska man höra innan öronen trillar av. Ja, det är en spontan reflektion kring min fredag. Men nu tar vi helg. I helgen kommer en sammanfattning av mitt år så det blir lite kortare svar på Elisas fem fredagsfrågor.

1. Vad var det bästa med 2023? Att jag och Rickard kom iväg till Gotland på bröllopsresa. Vi hade en fantastisk helg. Gotlandshelgen och alla utflykter med barnens står på delad första plats.

2. Vad ser du fram emot med ett nytt år? Det jag mest ser fram emot är att få bli klar med skolan. Jag är så trött på att plugga. När jag satt i bilen på väg hem från jobbet fick jag en ångestklump i magen när jag tänkte på allt jag har kvar.

3. Gjorde du vad du tänkt göra under året? Ja i stort sett. Vid årets slut hade jag tänkt att vara i mycket bättre form men det misslyckades i och med alla skador…..

4. Vad har varit din största framgång i år? Att ha varit ute på praktik och fått bra omdömen, fått höga betyg på mina uppgifter.

5. Hur avslutar du det här året? Jag kommer jobba natt. Ida har önskat tacos som nyårsmat så det blir det nog.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

11 Comments on “Fem en fredag vecka 52: Gott slut

  1. Du har varit superduktig hela året, det ska du vara jäkligt stolt över. Att du nu är trött på att plugga säger nästan sig själv, och att du inte kommit i form när du haft sjukdom o skador är ju också förståeligt, bara att ta nya tag när du är helt frisk. Gott Nytt år från pörtet

  2. du har fina omdömen på praktik och . höga betyg på dina uppgifter och snart är skolan över. tänk inte på allt återstående på en gång utan ta det i portioner. Lycka till och Gott Nytt År

  3. Alltså om jag tolkar dina svar rätt så har du haft ett riktigt bra och framgångsrikt år, förutom skadorna då. Du är duktig, har fått höga betyg, och det ska du vara stolt över. Mot den lyckade bakgrunden lär du nog ”flyga” genom skolan 2024.
    Önskar dig ett riktigt Gott Nytt (Blogg-)år.

Lämna ett svar