Min vardag

Paradox museum

Imorse ringde klockan tidigt, vid åtta satt vi i bilen på väg till Stockholm. Planen var att gå på Paradox museum och sedan skulle Samuel på andra äventyr. Det gick snabbt och smidigt att åka. På hemvägen hade det skett en olycka så det var början till köbildning i norrgående riktning.

Paradox museum är en plats med drygt 70 olika utställningar där alla utmanar hjärnan. Vad är sant och verkligt av det jag ser? Typ ingenting haha. Allt är skickligt uppbyggt för att lura hjärnan. Muséet ligger mitt på Hötorget. Först tyckte jag det var svårt att hitta men Samuel fixade biffen.

HÄR kan du läsa mer och boka biljetter. Tyckte 80 minuter var lite men man går snabbt igenom så det var alldeles lagom.

På en snurrande bro, i ett lutande rum och en miniliten Rickard och en lite större Alexander. I det där ”randiga” rummet var det svårt att stå rakt. Rättare sagt så gick det inte, det kändes som att hela rummet lutade och man fick anstränga sig för att hålla balansen.

Jag försökte se galen ut, inlåst i en isoleringscell. Jag lyckades väl sådär….. Eller? 😛

Hur kan det först vara ponnysar, sedan ballonger och så vips ingenting? Vad tror du?

Efter besöket letade vi upp ett matställe. Det fick bli ett besök på Pizza Hut. Men det där med hur stora ”slicen” var var ju svårt att veta så jag och Rickard delade på en pizza som var som en barnpizza i storlek. Om vi blev mätta? Nja, men gott var det. 😀

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Paradox museum

  1. Vilket spännande museum, hade aldrig hört talas om det. Så tack för tipset, ska hålla i åtanke till framtida Stockholmsvisiter. 🙂

Lämna ett svar