Söndagslistan

Söndagslistan vecka 26

Idag är det andra juli. Det betyder att det bara är två veckor kvar av ledighet. Men än finns det tid för vila. Igår överraskade jag Rickard med att ha bjudit hit familj och vänner för att fira att han nu tagit examen. Egentligen hade jag tänkt mig att skicka iväg honom på något så jag fick huset för mig själv för att förbereda. Men det misslyckades jag med haha. Men han fick iallafall en riktig överraskning i att jag bjudit hit hans närmsta kollega som slutat för ett tag sedan. Jag frågade mamma för ett tag sedan om hon ville göra smörgåstårtor och det gjorde hon med bravur måste jag säga. Tänkte att tre tårtor kanske var lite mycket men det gick åt. Finns kvar lite till lunchen idag. Smidigt värre, behöver vi inte fundera på lunchen. Vi hade en trevlig kväll tillsammans.

Känsla: Ytterligare en semestervecka är till ända. Nu kommer vi sänka tempot en aning. Sett till det tempot vi hållit hittills så skulle vi behöva semester efter semestern för att vila upp oss. Men jag är glad.

Väder: Början av veckan var solig men resten av veckan har bjudit på regn. Det är så välbehövligt!

Träning: Jag har dömt en match i veckan men annars har jag inte tränat något alls. Om det inte räknas som träning när jag badade i Kattegatt och trampade vatten.

Godaste: Min mammas smörgåstårtor som hon gjorde till Rickards examensfirande.

En sammanfattning av veckan:

 • badat i havet bland öronmaneter med barnen på västkusten.
 • firat Rickards examen med en fest.
 • dömt en match men annars har det inte blivit någon träning.
 • har ännu inte fått hem bilen som fortfarande står i Visby.

Fundering: Ska vi ta hem bilen från Visby eller är det dags att leta efter ett annat alternativ? Bilen har ändå gått 27000 mil.

Veckans länkar:

Bilder från veckan:

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

9 Comments on “Söndagslistan vecka 26

 1. HALLÅÅÅÅÅ, detta ser alldeles för underbart ut! I synnerhet smörgåstårtorna.

  Och två veckor kvar att njuta av… mmm! Grattis till hans examen och ha en fin semester även fortsatt 😀

   1. Hej Hanna!
    Hittade ingen e-post adress så gör så här.
    Jag har börjat göra en skrivelse till regeringen angående anslutningen till WHO och då det är bråttom har jag bland annat använt din utmärkta lista på saker som dom vill ändra på i författning.
    Tänkte dock fråga dig om det är ok innan jag gör något mer, kan skicka mitt förslag till dig så får du se hur det är utformat.
    Tänkte även skicka det tillsammans med adresserna till ledamöterna till mina vänner på Facebook så att flera kan påverka deras beslutet.
    Hälsningar Torbjörn
    turbotuben@hotmail.com

 2. Så roligt med överraskningsfest och hemgjorda smörgåstårtor. Hoppas resten av semestern blir lika fin och i det tempo ni vill ha 🙂

Lämna ett svar